Folder en poster

Bestellen folder

Onze nieuwe folder Alles wat je over houtrook wilt weten is op A3 formaat. De folder illustreert wat houtrook allemaal achter de voordeur van de buren veroorzaakt. Feitelijk, door citaten te kiezen uit de aangrijpende verhalen die dagelijks bij de Stichting HoutrookVrij binnenkomen. En door actuele informatie te geven over wat houtrook voor nadelige gevolgen voor de gezondheid heeft, ook voor die van de stoker. Zo weten we nog niet zo lang dat roet tot in de placenta kan doordringen met nog onbekend wat voor gevolgen dit voor de foetus heeft. Zorgelijk.

Een folder waarvan we hopen dat de gehinderde daardoor sterker staat in zijn contacten met de stoker en/of gemeente. Via een quiz kan de gehinderde zijn eigen kennis over houtrook toetsen en uitbreiden, bovendien bevat de folder een handig stappenplan bij houtrookoverlast. Weten dat je één van de miljoen Nederlanders bent die last heeft van houtrook in zomer en/of winter, maakt sterker.

Ook voor de stoker bevat de folder wetenswaardigheden, informatie die op een niet-moraliserende toon gebracht wordt. Misschien wel de belangrijkste eye-opener: er zijn stokers die stoppen en daar is zelfs een naam voor: kachelverlater. Goed voorbeeld doet hopelijk goed volgen.

Het logische vervolg is de vraag aan de stokers: Wanneer stop jij? Vandaar onze nieuwe raamposter met deze slogan op A3 formaat.  Folder en poster zijn hier te bestellen. Als u toch bezig bent, teken dan ook gelijk onze petitie.

De folder en poster zijn ontworpen door Frenz.

U kunt de poster ook zelf afdrukken en gebruikte bronnen raadplegen. Deze kunt u onder het bestelformulier vinden.

Kosten

(inclusief verzendkosten)

5 folders      —  €3,95      (+1 poster)
10 folders    —  €5,95      (+1 poster)
35 folders    —  €10,95    (+1 poster)
60 folders    —  €17,95    (+1 poster)
135 folders  —  €35,00   (+2 posters)

Ter informatie: folders zijn dubbelzijdig in kleur afgedrukt op zwaar gerecycled papier

Folders bestellen

Vul het formulier in.
* is (verplicht) invoeren.


5103560135anders


dhr.mevr.

Zelf afdrukken poster

Wilt u toch zelf afdrukken?
( Klik hier voor PDF poster.)

Bronnen posterdeel van de folder

Klik op de link voor overzicht van gebruikte bronnen.

Petitie

Stichting HoutrookVrij vindt dat iedereen recht heeft op schone en gezonde lucht. De overheid moet hier duidelijke regels voor opstellen en deze handhaven. Dus steun onze actie door de petitie te tekenen.
Ga naar petitie tekenen

 

bondage-guru.net b-ass.org
bondage-guru.net b-ass.org