Twitterberichten

Twitterberichten

@Cumulus1966 Minister Wiebes zei vorig jaar al tegen de Tweede Kamer, toen het over biomassa ging, dat barbecues en open haarden de grootste luchtvervuilers zijn. "Maar daar durft niemand zijn handen politiek aan te branden", zei Wiebes. Spijker op z'n kop.

Zelf fijnstof meten: @ademoor over de impact van burgers die het heft in eigen hand nemen.

Het lastigst? Zeer overtuigende meetresultaten omzetten in politieke actie.

@houtrookvrij zet zich volop in voor wetgeving die ons allen beschermt.
#CitizenScience https://www.communitysense.nl/2020/07/01/new-publication-citizen-sensing-communities-from-individual-empowerment-to-collective-impact/

@berrydekruijff @Sandra_de_Haan @albertheijn @houtrookvrij @Bavaria Denk ook eens aan de gezondheid van je vrienden en/of gezinsleden als je weer een vuurtje stookt! Gezond stoken bestaat niet.

Beste mensen, doe alsjeblieft NIET mee aan de #vuurkorf -actie van @albertheijn - als zo'n ding aan staat kunnen uw buren niet in de tuin zitten en moeten deuren en ramen dicht. En voor uw eigen gezondheid is 't ook slecht. #Bavaria @houtrookvrij

Meer tweets ...

Kom in actie

De stichting bestaat alleen uit actieve vrijwilligers die het belangrijk vinden om naast baan en gezinsleven onze doelen te bereiken. Wil jij ook een actieve bijdrage leveren?

bondage-guru.net b-ass.org
bondage-guru.net b-ass.org