Zoek medestanders

Zoek medestanders

Zoek in uw buurt medestanders om samen iets tegen de overlast van houtrook te doen. Vaak hebben meer buurtbewoners last van houtrook. Ook  is het voor andere gehinderden fijn om te weten dat er meer buurtbewoners zijn  die hier last van hebben. Samen staat u sterker!

Hoe vindt u medestanders?

Het vraagt wel lef om dat te doen. Maar met stil zitten verandert er zeker niets. Er zijn veel mogelijkheden om te onderzoeken of er meer bewoners in uw wijk last hebben van houtrook. Hieronder een aantal voorbeelden.

•  U kunt bijvoorbeeld uw buurtbewoners persoonlijk vragen of zij ook last hebben van houtrook.

•  U kunt in de lokale supermarkt een advertentie ophangen waarin u vraagt of bewoners contact met u opnemen als zij ook overlast ervaren.

•  U kunt uw buurt ook informeren via een persoonlijk bericht, de folder van de stichting (u kunt natuurlijk ook zelf een folder maken) of met behulp van een buurtapp.

• U kunt uw gemeente vragen of zij via een voorlichtingsbijeenkomst in een buurthuis burgers informeert over de gevolgen van het stoken van hout. Op die manier ontmoet u medestanders.

 

Kom in actie

De stichting bestaat alleen uit actieve vrijwilligers die het belangrijk vinden om naast baan en gezinsleven onze doelen te bereiken. Wil jij ook een actieve bijdrage leveren?