EU aangeklaagd wegens verergeren klimaatverandering door biomassasubsidie

EU aangeklaagd wegens verergeren klimaatverandering door biomassasubsidie
8 maart 2019 Redactie

Het verbranden van hout om energie op te wekken – beter bekend als biomassa – ondermijnt inspanningen om klimaatverandering een halt toe te roepen en is niet beter voor het klimaat dan het verbranden van fossiele brandstoffen, aldus een deze week aangespannen rechtszaak tegen de Europese Unie.

“Het beleid van de EU is gebaseerd op de onjuiste en roekeloze veronderstelling dat houtstook koolstofneutraal is.” Lees het hele artikel.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

45mm-wide case in polished steel with wire-style lugs typical of how early wrist watches looked. This was because early wrist watches were really just pocket watches with lugs soldered to them. These two longines telemeter chronograph mens designer belts replica watch are chronograph watches that come in at around 41 mm wide. They feature a steel case and a durable leather strap. The movement is self-winding, stop and reset the chronograph and there is no way to restart the timer without resetting. The earliest watches were built around the Lemania cal. 15CHT and later models.