EenVandaag: Recht op vuur, of zieke buur?

EenVandaag: Recht op vuur, of zieke buur?
11 maart 2019 Redactie

Pauline Nijenhuis, voorzitter Stichting HoutrookVrij:

“Vroeger stookten de mensen kolen en hout. Toen kwam het gas en dat vond iedereen zo fijn, omdat de lucht weer schoon werd.

Nu lijkt het wel of we weer terug naar vroeger gaan. Een knetterend vuur zorgt voor een zieke buur. En dat kan niet de bedoeling zijn.”

Klik hier om het artikel van EenVandaag te openen.

45mm-wide case in polished steel with wire-style lugs typical of how early wrist watches looked. This was because early wrist watches were really just pocket watches with lugs soldered to them. These two longines telemeter chronograph mens designer belts replica watch are chronograph watches that come in at around 41 mm wide. They feature a steel case and a durable leather strap. The movement is self-winding, stop and reset the chronograph and there is no way to restart the timer without resetting. The earliest watches were built around the Lemania cal. 15CHT and later models.