Natuurmonumenten stopt met verkoop haardhout

Natuurmonumenten stopt met verkoop haardhout
3 juli 2019 Redactie

Om het klimaat het beste te dienen is het verbranden van hout geen goede oplossing. Daarom stopt Natuurmonumenten vanaf juli 2019 met de verkoop van haardhout. Dat een groot deel van het hout dat vrijkomt bij kapwerkzaamheden in het bos achterblijft, krijgt veel steun van de leden, maar ook vanuit het publiek. Stichting HoutrookVrij heeft ook gesprekken gevoerd met Natuurmonumenten en er op aangedrongen dat de verkoop van haardhout in strijd is met hun eigen statuten. Wij zijn dan ook blij, dat Natuurmonumenten heeft besloten de verkoop te staken.

45mm-wide case in polished steel with wire-style lugs typical of how early wrist watches looked. This was because early wrist watches were really just pocket watches with lugs soldered to them. These two longines telemeter chronograph mens designer belts replica watch are chronograph watches that come in at around 41 mm wide. They feature a steel case and a durable leather strap. The movement is self-winding, stop and reset the chronograph and there is no way to restart the timer without resetting. The earliest watches were built around the Lemania cal. 15CHT and later models.