Platform Houtrook en Gezondheid is opgeheven

Platform Houtrook en Gezondheid is opgeheven
30 mei 2021 Redactie

Het Platform Houtrook en Gezondheid heeft besloten zichzelf op te heffen. Het probleem van luchtverontreiniging en (onaanvaardbare) overlast is helaas nog helemaal niet opgelost, maar in het Schone Lucht Akkoord staan enkele acties waarmee het werk van het Platform hopelijk op een aantal punten op een succesvolle manier wordt voortgezet.  Mede door de activiteiten van het Platform is het thema Houtrook op de publieke agenda gekomen en in het SLA opgenomen.

Lees de brief aan de staatssecretaris I&W

45mm-wide case in polished steel with wire-style lugs typical of how early wrist watches looked. This was because early wrist watches were really just pocket watches with lugs soldered to them. These two longines telemeter chronograph mens designer belts replica watch are chronograph watches that come in at around 41 mm wide. They feature a steel case and a durable leather strap. The movement is self-winding, stop and reset the chronograph and there is no way to restart the timer without resetting. The earliest watches were built around the Lemania cal. 15CHT and later models.