Maatschappelijke adviesgroep mbt onderdeel houtstook Schone Lucht Akkoord

Maatschappelijke adviesgroep mbt onderdeel houtstook Schone Lucht Akkoord
15 oktober 2021 Redactie

De stichting heeft sinds augustus zitting in de maatschappelijke adviesgroep gerelateerd aan een onderzoek dat zich richt op het identificeren van kansrijke maatregelen voor de beperking van emissies van particuliere houtstook. Het onderzoek richt zich op particuliere houtstook binnen en buiten. Het betreft een verkennend onderzoek, het rapport zal een lijst van maatregelen geven.

Er zijn twee adviesgroepen: een adviesgroep bestaande uit gemeenten, provincie en GGD, die zich vooral richt op uitvoerbaarheid en een adviesgroep, bestaande uit maatschappelijke organisaties en kennisinstelling TNO. Daarnaast is er een begeleidingscommissie, waar o.a. het RIVM in zit.

45mm-wide case in polished steel with wire-style lugs typical of how early wrist watches looked. This was because early wrist watches were really just pocket watches with lugs soldered to them. These two longines telemeter chronograph mens designer belts replica watch are chronograph watches that come in at around 41 mm wide. They feature a steel case and a durable leather strap. The movement is self-winding, stop and reset the chronograph and there is no way to restart the timer without resetting. The earliest watches were built around the Lemania cal. 15CHT and later models.