Animaties over effecten houtstook binnen- en buitenklimaat

Animaties over effecten houtstook binnen- en buitenklimaat
16 juli 2022 Redactie
illustratie door frenz.nl

We denken dat iedereen inmiddels wel weet dat houtrook het risico vergroot om ziek te worden. De praktijk is anders. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken heeft de stichting HoutrookVrij een viertal animaties laten maken. In deze animaties laten we zien hoe houtrook de luchtkwaliteit van de omgeving en daarmee de gezondheid van de stoker, van hun dierbaren en van de buurt negatief beïnvloedt.

De eerste twee animaties (korte en langere versie) gaan in op de gevolgen van het stoken van hout en gebruik van BBQ met hout of kolen op het buitenklimaat. Na de zomer lanceren we animaties die gericht zijn op het gebruik van de houkachel. Houdt onze site, twitter, Facebook of Instagram in de gaten.

Al onze animaties verspreiden we zelf natuurlijk ook via social media.

De animaties zijn mede mogelijk gemaakt door de stichting Varda en onze particuliere sponsors.

Bekijk de animaties op onze site.