Animaties over effecten houtstook binnen- en buitenklimaat

Animaties over effecten houtstook binnen- en buitenklimaat
16 juli 2022 Redactie
illustratie door frenz.nl

We denken dat iedereen inmiddels wel weet dat houtrook het risico vergroot om ziek te worden. De praktijk is anders. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken heeft de stichting HoutrookVrij een viertal animaties laten maken. In deze animaties laten we zien hoe houtrook de luchtkwaliteit van de omgeving en daarmee de gezondheid van de stoker, van hun dierbaren en van de buurt negatief beïnvloedt.

De eerste twee animaties (korte en langere versie) gaan in op de gevolgen van het stoken van hout en gebruik van BBQ met hout of kolen op het buitenklimaat. Na de zomer lanceren we animaties die gericht zijn op het gebruik van de houkachel. Houdt onze site, twitter, Facebook of Instagram in de gaten.

Al onze animaties verspreiden we zelf natuurlijk ook via social media.

De animaties zijn mede mogelijk gemaakt door de stichting Varda en onze particuliere sponsors.

Bekijk de animaties op onze site.

45mm-wide case in polished steel with wire-style lugs typical of how early wrist watches looked. This was because early wrist watches were really just pocket watches with lugs soldered to them. These two longines telemeter chronograph mens designer belts replica watch are chronograph watches that come in at around 41 mm wide. They feature a steel case and a durable leather strap. The movement is self-winding, stop and reset the chronograph and there is no way to restart the timer without resetting. The earliest watches were built around the Lemania cal. 15CHT and later models.