Utrecht geeft subsidie voor verwijderen houtkachels en rookkanalen 

Utrecht geeft subsidie voor verwijderen houtkachels en rookkanalen 
16 november 2022 Redactie

Utrecht wil korte metten maken met vervuilende houtstook in de stad. Inwoners kunnen een subsidie aanvragen voor het verwijderen van een houtkachel, pelletkachel of open haard en het verwijderen of onbruikbaar maken van het rookkanaal waarop deze is aangesloten. 

 

“Door rookkanalen van hout- en pelletkachels en open haarden te verwijderen (en de aangesloten kachels en haarden door sloop te onttrekken aan de tweedehands markt), verminderen we de vervuiling door houtstook bij de bron”

 

Meer lezen? 

RTV Utrecht

Vraag hier subsidie aan? 

45mm-wide case in polished steel with wire-style lugs typical of how early wrist watches looked. This was because early wrist watches were really just pocket watches with lugs soldered to them. These two longines telemeter chronograph mens designer belts replica watch are chronograph watches that come in at around 41 mm wide. They feature a steel case and a durable leather strap. The movement is self-winding, stop and reset the chronograph and there is no way to restart the timer without resetting. The earliest watches were built around the Lemania cal. 15CHT and later models.