Donateur worden

Help ons onze doelen te bereiken

Vindt jij ook dat de politiek in beweging moet komen? Steun ons dan door donateur te worden. Een eenmalige donatie is natuurlijk ook erg welkom! Met jouw steun kunnen wij meer mensen bereiken.

Er zijn in Nederland bijna 1 miljoen in gebruik zijnde hout gestookte kachels. Een groot deel van deze kachels wordt meer dan 100 dagen per jaar gebruikt en produceren veel fijn stof. Veel Nederlanders roken al die dagen letterlijk mee. Dit is erg ongezond. Wij willen dat iedereen gezonde lucht kan inademen. Met jouw donatie kunnen we daar beter aandacht voor vragen.

Aanmelden Donateur Stichting HoutrookVrij

Wij willen dat iedereen gezonde lucht kan inademen. Daarbij kiezen we voor een effectieve, diplomatieke aanpak. Zo hebben wij als maatschappelijk organisatie, samen met het Longfonds, een stem in het Platform Houtrook en Gezondheid van het Ministerie van I&W.

Met jouw donatie kunnen we het houtrookprobleem beter op de kaart zetten. Alvast bedankt!

Stichting Houtrookvrij heeft sinds 29 november 2019 de ANBI status. Bij de belastingdienst kunt u lezen welke voordelen dat voor u mogelijk oplevert.

* (verplicht) invoeren.

Vul het formulier in:


Kom in actie

De stichting bestaat alleen uit actieve vrijwilligers die het belangrijk vinden om naast baan en gezinsleven onze doelen te bereiken. Wil jij ook een actieve bijdrage leveren?