Twitterberichten

Twitterberichten

Meten is weten. Voor iedereen die denkt "stel je niet aan". De paarse piek rechts in de grafiek is dus van de rook uit het filmpje van zojuist. De groene horizontale lijn is de WHO norm. Even ter indicatie. Dat adem ik liever niet in! #metenisweten #luchtkwaliteit #milieudelict

Jammer, ik wilde net in de tuin werken... Gelukkig zaten de ramen dicht! Kinderen gedwongen binnen houden. Bedankt! #houtrook #houtstook #overlast #asociaal #fijnstof #rook #gif #burenoverlast #milieu #bewustwording #klimaat #kanker #astma #co2 @gem_apeldoorn @PvdDApeldoorn

S.v.p. dit berichtje doorzetten op Tik Tok en Insta. Ben je nog geen 18? Mag je nog niet stemmen maar wil je voorkomen dat volwassenen je ziek maken én je toekomst verwoesten? Wijs je ouders en grootouders dan in alle toonaarden op de dodelijkheid van hun houtstook.

Gisterenavond de laatste ronde met de hondjes met een sjaal voor mijn mond gelopen. Zo veel huizen met stinkende houtrook.
Met een extra pufje naar bed gegaan maar heb nu wel hele branderige ogen.
Van mij mag er een verbod op komen. @gemeente_Voorst
@houtrookvrij

Meer tweets ...

Kom in actie

De stichting bestaat alleen uit actieve vrijwilligers die het belangrijk vinden om naast baan en gezinsleven onze doelen te bereiken. Wil jij ook een actieve bijdrage leveren?