Krakau legt houtstook permanent aan banden

Krakau legt houtstook permanent aan banden
4 september 2019 Redactie

Krakau neemt geen halve maatregelen voor een betere luchtkwaliteit. Sinds drie dagen geldt in de Poolse stad een totaalverbod op de stook van vaste brandstoffen.

Houtstook is permanent verboden in vaste installaties zoals open haarden, houtkachels en buitenhaarden.

Klik hier om de anti-smog verordening te bekijken.

45mm-wide case in polished steel with wire-style lugs typical of how early wrist watches looked. This was because early wrist watches were really just pocket watches with lugs soldered to them. These two longines telemeter chronograph mens designer belts replica watch are chronograph watches that come in at around 41 mm wide. They feature a steel case and a durable leather strap. The movement is self-winding, stop and reset the chronograph and there is no way to restart the timer without resetting. The earliest watches were built around the Lemania cal. 15CHT and later models.