Houtrook-doorbraak bij rechtspraak nabij?

Houtrook-doorbraak bij rechtspraak nabij?
4 februari 2020 Redactie

“Anne-Marie Kuipers en haar advocate putten nu hoop uit een van de laatste rechterlijke uitspraken over houtrookoverlast, in dit geval van de rechtbank Oost-Brabant. In die zaak kwam de Stichting Advisering Bestuursrechtspraak – een gerenommeerd instituut dat ook geregeld de Raad van State adviseert – met een 150 pagina’s tellend rapport over hoe wél verantwoorde metingen uitgevoerd zouden kunnen worden en welke normen daarbij gebruikt zouden kunnen worden. De rechtbank kende veel waarde toe aan het advies, maar ging nog niet zo ver dit al volledig over te nemen.”

Klik hier om het artikel in De Gelderlander te lezen.

45mm-wide case in polished steel with wire-style lugs typical of how early wrist watches looked. This was because early wrist watches were really just pocket watches with lugs soldered to them. These two longines telemeter chronograph mens designer belts replica watch are chronograph watches that come in at around 41 mm wide. They feature a steel case and a durable leather strap. The movement is self-winding, stop and reset the chronograph and there is no way to restart the timer without resetting. The earliest watches were built around the Lemania cal. 15CHT and later models.