indiana university creative writing mfa of mice and men help with essay medical microbiology phd thesis compound word dissertation write my biology paper dissertation report on internet marketing phd thesis on cloud computing proposal and dissertation help new media business management research paper

Stichting HoutrookVrij verkrijgt ANBI-status

Stichting HoutrookVrij verkrijgt ANBI-status
28 februari 2020 Redactie

Stichting Houtrookvrij heeft sinds 29 november 2019 de ANBI-status. Een algemeen nut beogende instelling (ANBI) is een instelling met bepaalde belastingvoordelen in Nederland. Bij de belastingdienst kunt u lezen welke voordelen dat voor u mogelijk oplevert bij een gift.

Dankzij onze donateurs schaften we bijvoorbeeld vorig jaar een ultrafijnstof-meter aan. Daarmee legden we recent pijnlijk bloot hoe schadelijk zelfs de nieuwste pelletkachel is.

Sluit u vandaag nog aan bij de groeiende beweging voor schone lucht. U kunt natuurlijk ook donateur worden.

Alvast hartelijk dank voor uw steun! 💚