Stichting HoutrookVrij verkrijgt ANBI-status

Stichting HoutrookVrij verkrijgt ANBI-status
28 februari 2020 Redactie

Stichting Houtrookvrij heeft sinds 29 november 2019 de ANBI-status. Een algemeen nut beogende instelling (ANBI) is een instelling met bepaalde belastingvoordelen in Nederland. Bij de belastingdienst kunt u lezen welke voordelen dat voor u mogelijk oplevert bij een gift.

Dankzij onze donateurs schaften we bijvoorbeeld vorig jaar een ultrafijnstof-meter aan. Daarmee legden we recent pijnlijk bloot hoe schadelijk zelfs de nieuwste pelletkachel is.

Sluit u vandaag nog aan bij de groeiende beweging voor schone lucht. U kunt natuurlijk ook donateur worden.

Alvast hartelijk dank voor uw steun! 💚

45mm-wide case in polished steel with wire-style lugs typical of how early wrist watches looked. This was because early wrist watches were really just pocket watches with lugs soldered to them. These two longines telemeter chronograph mens designer belts replica watch are chronograph watches that come in at around 41 mm wide. They feature a steel case and a durable leather strap. The movement is self-winding, stop and reset the chronograph and there is no way to restart the timer without resetting. The earliest watches were built around the Lemania cal. 15CHT and later models.