Brief aan ministerie Volksgezondheid en I&W; Schadelijkheid particuliere houtstook ernstig onderschat

Brief aan ministerie Volksgezondheid en I&W; Schadelijkheid particuliere houtstook ernstig onderschat
24 februari 2022 Redactie

Afgelopen week heeft de stichting HoutrookVrij een brief met uitgebreide bijlage aan het ministerie van Volksgezondheid en het ministerie van Infrastuctuur en Waterstaat gestuurd waarin we duidelijk maken dat de schadelijkheid van particuliere houtstook ernstig wordt onderschat. In de brief pleiten we er voor om de gezondheid van omwonenden beleidsmatig te laten voorgaan op de vrijheid van de houtstoker.

Deze brief is mede onderstekend door de besturen van Vereniging Leefmilieu, het Luchtfonds en Clean Air Nederland.

45mm-wide case in polished steel with wire-style lugs typical of how early wrist watches looked. This was because early wrist watches were really just pocket watches with lugs soldered to them. These two longines telemeter chronograph mens designer belts replica watch are chronograph watches that come in at around 41 mm wide. They feature a steel case and a durable leather strap. The movement is self-winding, stop and reset the chronograph and there is no way to restart the timer without resetting. The earliest watches were built around the Lemania cal. 15CHT and later models.