‘Houtstook past niet meer in 2019’

‘Houtstook past niet meer in 2019’
25 augustus 2019 Redactie

Bestuurslid Stichting HoutrookVrij Dieter Pientka:

“Vuurkorven horen niet in de bebouwde omgeving. Iedereen heeft recht op schone lucht, juist in en rond zijn eigen woning.”

Want zoals het RIVM stelt:

“Houtstook is schadelijk voor de gezondheid.”

Klik hier om het artikel Vuurkorf in de tuin: ‘Houtstook past niet meer in 2019’ op NU.nl te lezen.

45mm-wide case in polished steel with wire-style lugs typical of how early wrist watches looked. This was because early wrist watches were really just pocket watches with lugs soldered to them. These two longines telemeter chronograph mens designer belts replica watch are chronograph watches that come in at around 41 mm wide. They feature a steel case and a durable leather strap. The movement is self-winding, stop and reset the chronograph and there is no way to restart the timer without resetting. The earliest watches were built around the Lemania cal. 15CHT and later models.