Wiebes: “Houtkachels, pelletkachels en bbq’s zijn grote vervuilers”

Wiebes: “Houtkachels, pelletkachels en bbq’s zijn grote vervuilers”
23 november 2019 Redactie

Minister Wiebes van Ministerie van Economische Zaken en Klimaat wijst naar houtkachels, pelletkachels en barbecue’s als grote vervuilers. Hij houdt zijn collega-politici voor dat ze hun handen daar niet aan durven branden.

Op 1 januari 2020 verdwijnt de subsidie op pelletkachels en biomassaketels.

Klik hier om het artikel op BNR te lezen.

(afbeelding: Flickr)

45mm-wide case in polished steel with wire-style lugs typical of how early wrist watches looked. This was because early wrist watches were really just pocket watches with lugs soldered to them. These two longines telemeter chronograph mens designer belts replica watch are chronograph watches that come in at around 41 mm wide. They feature a steel case and a durable leather strap. The movement is self-winding, stop and reset the chronograph and there is no way to restart the timer without resetting. The earliest watches were built around the Lemania cal. 15CHT and later models.