how to write a thesis statement for a research paper good topic for research proposal chemistry help manual scholarly research paper best nursing essay writers online dissertation zitieren best essay writing services reviews blank lined writing paper doctoral dissertation help unpublished cv writing service north yorkshire

Wiebes: “Houtkachels, pelletkachels en bbq’s zijn grote vervuilers”

Wiebes: “Houtkachels, pelletkachels en bbq’s zijn grote vervuilers”
23 november 2019 Redactie

Minister Wiebes van Ministerie van Economische Zaken en Klimaat wijst naar houtkachels, pelletkachels en barbecue’s als grote vervuilers. Hij houdt zijn collega-politici voor dat ze hun handen daar niet aan durven branden.

Op 1 januari 2020 verdwijnt de subsidie op pelletkachels en biomassaketels.

Klik hier om het artikel op BNR te lezen.

(afbeelding: Flickr)